Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Το υπέρτατο χρέος μας ως Έλληνες:να αποδείξουμε οτι δεν θυσιάστηκαν άδικα οι ήρωες του ΄21.





Η
25η Μαρτιου δεν ειναι ουτε μερα αργιας,ουτε εκδρομης,ουτε αφορμη αραγματος στην κοντινοτερη καφετερια:καλα κι ωραια ολα τα παραπανω,αλλα ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ.Σ'ολους αυτους,που θυσιαστηκαν για να ειμαστε εμεις σημερα ελευθεροι και ανεξαρτητοι,κανοντας ο,τι γουσταρουμε και δυστυχως,υβριζοντας και απαξιωνοντας πολυ συχνα ολους αυτους τους ανθρωπους!

Σας φαινονται χιλιοειπωμενα ολα αυτα;Ε λοιπον ειναι!Αλλα οσο δεν αλλαζουμε μυαλα και καθε χρονο γινομαστε χειροτεροι,τοσο θα τα ξαναλεμε!Γιατι δεν ειναι δυνατον καθε χρονο τετοια μερα ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!Δεν γινεται να ΞΕΧΝΑΜΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ τους λογους που οδηγησαν μια χουφτα αγραμματους-στην πλειοψηφια τους-ανθρωπους της εποχης να ξεσηκωθουν εναντιον ενος βαρβαρου κατακτητη,σ'εναν αγωνα ανισο και φαινομενικα χαμενο εξαρχης!

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥΑΡΑΒΟΣ

    Κείμενο: Ντόναλντ - Γεώργιος Μακφαίηλ · Φωτογραφίες: Γεώργιος Η. Βενιζελέας

    Να θυμηθούμε τον Πολυάραβο! Εδώ που στα 1826 σώθηκε η Ελλάδα (όχι μόνο η Μάνη) - οι Μανιάτες πρώτοι δείχνουμε να' χουμε λησμονήσει... Το περιοδικό μας ξεκινά με το 1ο φύλλο εξώφυλλο και αφιέρωμα στην τρισένδοξη όσο και ξεχασμένη αυτή γωνιά της πατρώας Γης. Με την προσδοκία σύντομα να δούμε λαμπρές γιορτές στα πεδία των μαχών.

    desto http://www.mani.org.gr/periodikomani/1/poliaravos.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή